Бързи рецепти с пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Лесни пилешки дробчета с лук
293015

Лесни пилешки дробчета с лук

500 г пилешки дробчета
3 глави лук
1 ч.л. сол
150 мл олио
100 мл вода
1/2 ч.л. суха мащерка
200 г кашкавал

Предварително дробчетата се накисват за един час във вода. Главите лук се обелват и нарязват на филийки. В дълбок и широк тиган се налива мазнина. Тиганът се поставя на загрят котлон. След като започне да цвърчи се изсипва внимателно нарязаният лук. Като се позапържи, се добавят дробчетата, добре отцедени от водата. Поръсва се сол и се разбърква със шпатула. Когато леко побелеят дробчетата се долива 100 мл вода. Котлонът се намалява. Ястието се поръсва със стрита на прах мащерка. Разбърква се отново. След като са готови отгоре се настъргва на едро кашкавал. Дробчетата се поднасят топли.

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft