Бързи рецепти с пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки дробчета по селски
293016

Пилешки дробчета по селски

пилешки дробчета - 500 г, чушки - 2 - 3 печени - зелена и червена, моркови - 1 брой, гъби - 5 - 6 печурки, доматено пюре - 4 с.л., червено вино - 50 мл, лук - 2 глави кромид и/или 1 връзка зелен лук, червен пипер - 1 ч. л.магданоз - за поръсване, черен пипер, чубрица - на вкус, олио - за пържене

Измийте дробчетата и ги подсушете добре. В дълбок тиган загрейте мазнина и изпържете дробчетата до готовност, след което ги извадете от олиото.

В същия тиган сложете да се запържи нарязания на полумесеци лук, след което настъргания на съвсем ситно морков и разполовените гъбки. Поръсете с червен пипер и добавете нарязаните на дребно печени чушки. Залейте с червеното вино.

Добавете доматеното пюре, разтворено в 250 мл вода, а след това и пилешките дробчета. Подправете на вкус с черен пипер, малко чубрица и сол.

Сервирайте с накълцан пресен магданоз. Дробчетата по селски се съчетават добре с гарнитура от сварени картофи.

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft