Бързи рецепти с пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
293068

Пилешки дробчета с ориз

600-700гр. пилешки дробчета
1ч.ч. нарязан на едро лук
1 1/2ч.ч. нарязани на едро моркови
2бр. червен пипер
1бр. нарязан домат
2к.ч. ориз
1кубче пилешки бульон
550мл. вода
чер пипер
щипка босилек
растителна мазнина
магданоз за поръсване

Приготвяне:

Измиваме и накисваме ориза във вода за около 30мин.След това измиваме добре под течаща вода и оставяме да се отцеди.
Включваме фурната на 220-240градуса.
Запържваме лука,морковите,домата и пипера.След 6-7мин. прибавяме ориза и оставяме да се пържи още толкова.След това слагаме едно по едно измитите дробчета,като ги отцеждаме добре.Оставяме да се пържи,като лекичко ги разбъркваме докато побелеят.
Изсипваме в тавичка.Подравняваме,поръсваме с подправките и заливаме с горещ пилешки бульон.Печем в загрята фурна.
По желание може да поръсите със настърган кашкавал и да го оставите да се позапече.
 

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft