Консервиране на кайсии

вход през zajenata.bg
467900

Лесно сладко от кайсии

1кг кайсии, 1 кг захар, 2/3 чаша вода.

Изчистени от костилките кайсии се пускат в горещ сироп и се кипват 3-5 минути, оставят се за 2 часа, а след това се варят на няколко пъти, докато спре да се отделя пяна. При последното варене се добавя лъжичка лимонтузу. Сладкото се охлажда и готово се разсипва в чисти, сухи бурканчета.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft