Бързи рецепти с наденица

вход през zajenata.bg
77793

Наденица по селски


600 г картофи
300 г пушена наденица
1 глава кромид лук
1 скилидка чесън
2 с. л. олио
или 2-3 с. л. мас
1 с. л. чубрица

1 ч. л. млян червен пипер
1/4 ч. л. смлян черен пипер
едра морска сол
консервирана царевица (по желание)
ситно нарязани копър и магданоз

• Картофите се обелват, измиват и нарязват на четвъртинки.
• Сваряват се до полуготовност и се отцеждат.
• Междувременно лукът се почиства и нарязва на резени.
• Фурната се загрява на 200 С.
• В огнеупорна тава се сипва мазнината и сгорещява във фурната.
• Отцедените картофите се нареждат в тавата и се овалват добре в горещата мазнината.
• Поръсват се с чубрица, сол и пиперите и отново се разбъркват.
• Добавят се лукът, чесънът и нарязаната на парчета наденица.
• Ястието се пече 35-40 минути, като на всеки 5-7 минути се разбърква.
• Накрая се посолява с морската сол.
• По желание при поднасянето на картофите и наденица по селски се добавя отцедената царевица и се поръсва със ситно нарязаните градински подправки.

1
2 3 4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft