Шаран за Никулден рецепти

вход през zajenata.bg
163935

Никулденски шаран

шаран - 2 - 3 кг.

зеле - 350 гр.
моркови - 4 бр.
олио - 35 мл.
лук - 2 глави
доматено пюре - 20 гр.
кисели краставички - 100 гр.
галета - 15 гр.
магданоз
маслини - 20 бр.

Нарязваме рибата на парчета и я посоляваме със сол и черен пипер.

Задушаваме зелето. Можем да използваме прясно или кисело зеле, по избор.

Приготвя се сос от дребно нарязаните краставички, морковите, лука и доматеното пюре, предварително запържено с масло.

Задушеното зеле се нарежда в тава, върху него се слага рибата, отгоре пак зеле. Залива се със соса, който предварително е пасиран.

Отгоре се ръси с галета и се пече на фурна.

Поднася се с магданоз и маслини. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft