Шаран за Никулден рецепти

вход през zajenata.bg
163913

Рибник по никулденски

1 кг шаран

1,500 кг кисело зеле
150 мл олио
100 г ориз
6 г сол
6 г червен пипер
3 г черен пипер
Приготвяне:

• Нарязаното на ситно зеле се нарязва на ситно.
• Подправя се с червения пипер.
• Оризът се запържва леко и се сварява до полуготовност.
• Смесва се със зелето и се изсипва в тавичка за печене.
• Шаранът се разрязва по дължина и се разтваря.
• Вътрешността му се намазва с олио сол и черен пипер на вкус.
• Поставя се върху зеленчуците с кожата нагоре.
• Рибникът по никулденски се запича във фурната, докато рибата придобие златисто кафяв цвят. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft