Свежи пролетни салати

вход през zajenata.bg
153426

Овчарска салата

4домата
1 краставица
1 глава червен лук
100 г гъби
100 г филе Елена
1 яйце
100 г сирене
1 маслина
3 с.л. зехтин
сол
2 стръка магданоз
Време за приготвяне:
15 минути

Рецепта за Овчарска салата:
Доматите (4 бр) се измиват и нарязват на полумесеци или по селски. Краставицата (1 бр) се измива, облева и нарязва на колелца или полумесеци. Червеният лук (1 глава) се обелва и нарязва на тънки ивици. Маринованите гъби (100 г) се отцеждат и нарязват на тънки полумесеци. Всички тези продукти се смесват в голяма купа, прибавя се ситно нарязаният магданоз (2 стръка) и салатата се овкусява със сол и зехтин (3 с.л.). Отгоре се подреждат тънки ивици филе Елена (100 г), четвъртинки от твърдо свареното яйце (1 бр) и една маслинка за украса.


 

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12 13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft