Свежи пролетни салати

вход през zajenata.bg
153480
Цезар с доматчета

Цезар с доматчета

Салата Цезар с доматчета

6 дебели филии сух хляб
2/3 ч.ч. (130 мл) зехтин
чесън
2 бр. марули
10 бр. маслини
100 г козе сирене
сокът от 2 лимона
100 г коктейлни домати
черен пипер
сол

Приготвяне:

Филиите се нарязват на кубчета и се поливат обилно със зехтин, към който са прибавени пресованият чесън, сол и черен пипер. Кубчетата се слагат в загрят тиган и се пържат до златисто. Оставят се да изстинат. Останалият зехтин се разбърква с лимоновият сок, малко сол и черен пипер. Марулята се нарязва и към нея се добавя зехтиновата смес. Непосредствено преди сервиране се добавят и запържените кубчета хляб.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft