Основна рецепта за пандишпан с мед

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Основна рецепта за пандишпан с мед
Основна рецепта за пандишпан с мед
admin
Добавена от: admin
30641
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

5 яйца
180 гр. захар
1 супена лъжица мед
150 гр. брашно
75 гр. нишесте/густин

Основна рецепта за пандишпан с мед с много стабилна структура, но мек като душица и много пухкав, който може да използвате за всички ваши любими торти. 
1. В купа разбийте с миксер яйцата и когато са съвсем леко разбити, добавете захарта и меда и разбийте, докато сместа се утрои. 
2. Пресейте брашното и нишестето с помощта на цедка и ги добавете в разбитите яйца на три пъти, като разбърквате с шпатула, докато сместа стане хомогенна. 
3. Намажете тавата за печене с масло и я поръсете равномерно с брашно. 
4. Прехвърлете сместа в тавата и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса около 20 минути в зависимост от фурната или проверете с клечица, за да сте сигурни, че пандишпанът е готов.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft