Ошав за Бъдни вечер рецепти

вход през zajenata.bg
81016

Ошав джанки

500 г жълти и червени джанки
2 ч.ч. захар
1 листо индрише

В голяма тенджера за загрява около 6-7 л вода. Джанките се измиват и се пускат във врящата вода. Варят се около 5 минути и се добавя захарта, като се бърка внимателно докато се стопи, и малко след това се сваля от огъня. Листото индрише се пуска за 5 минути, за да ароматизира и се изважда. След като изстине се слага в хладилник.
 

1 2 3 4
5
6 7
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft