Ошав за Бъдни вечер рецепти

вход през zajenata.bg
81035

Бъдни вечер ошав


200 г сушени плодове
100 г захар
1/2 ч. л. канела
2-3 зърна карамфил

• Плодовете се измиват добре.
• Заливат се със студена вода за една нощ.
• Плодовете се изваждат, а течността се прецежда през марля.
• Връщат се плодовете и се варят до омекване.
• Добавя се захарта, канелата и карамфилът.
• Ошавът изстива в тенджерата, в която е врял. 

1
2
3 4 5 6 7
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft