Плодови торти рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пандишпанова торта с плодове
291897

Пандишпанова торта с плодове

за тестото - 4 яйца, 3/4 чаша захар, 4 лъжици олио, 200 г брашно; 2 чаши плодове, 2-3 лъжици захар, 2 пакетчета краве масло, 3-4 лъжици пудра захар; плодове за украса.

 От изброените продукти направете пандишпаново тесто. Изсипете го в намазана с масло форма. Изпечете. Посмачкайте с вилица плодовете, прибавете захарта и ги варете, докато се изпари водата. Изстиналия блат разрежете напречно на две. Намажете двата пласта с топлата плодова смес. Разбийте маслото на пяна с пудрата захар. С 1/3 от масления крем намажете единия пласт (напълно изстинал) и слепете тортата. Намажете я отстрани с крем а отгоре щприцовайте малки розички. Украсете с плодове.

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Торти за всички
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft