Рецепти за сладкиши с ябълки

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пандишпаново руло с ябълки
237201

Пандишпаново руло с ябълки

Продукти:

4 бр ябълки
1 ч. л. канела
100 гр брашно
100 гр захар
4 бр яйца
Приготвяне:

• Разделете белтъците от жълтъците и ги разбийте на пяна.
• Прибавете захарта постепенно, като разбиването продължава.
• Добавете един по един жълтъците и разбъркайте, докато се усвоят добре.
• Прибавете брашното, като вече бъркането става на ръка.
• Настържете обелените ябълки и ги разбъркайте с канелата.
• Застелете правоъгълна тава с хартия за печене.
• Изстискайте ябълките хубаво от сока и ги разстелете в тавата.
• Върху тях изсипете сместа, като отделите малко от нея и смесите с какао за декорация отгоре.
• Печете на 180 градуса, около 15-20 минути.
• Извадете, обърнете блата върху влажна кърпа и навийте на руло.
• След няколко минути махнете кърпата и хартията и пак завийте рулото. 

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft