 
                
            
	1 препълнена чаша рукола плюс още малко за украса
	1 малка скилидка чесън
	1/4 чаша зехтин плюс още за поръсване на тигана
	1/4 чаша прясно настъргано сирене Пармезан
	морска сол и прясно смлян черен пипер
	6 резена чабата (хлебчета)
	6 резена прясно пушена Моцарела
	1 зрял домат, на резени
	 
	В купата на кухненския робот сложете руколата и чесъна. Пулсирайте, докато се нарежат на ситно продуктите. Добавете зехтина и продължете да режете на пулсов режим, докато стане гладка сместа. Прехвърлете пестото в малка купа. Разбъркайте вътре пармезана и подправете на вкус със сол и черен пипер.
	Намажете от пестото върху едната страна на всяко хлебче. Подредете пушената моцарела върху 3 от хлебчетата и аранжирайте отгоре с резенчета домат. Сложете шепа рукола върху доматите и покрийте с останалите 3 хлебчета (резена хляб) с намазаната с песто страна надолу.
	В голям грил-тиган тиган с незалепващо дъно поръсете малко зехтин и го загрейте на умерен огън. Запечете сандвичите за 2-3 минути, до златисто. С шпатула обърнете от другата страна и запечете за още 2-3 минути, докато коричката стане златиста, а сиренето се разтопи. Нарежете сандвичите на 2 и поднесете.
	 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








