Какво да сложим на трапезата на Васильовден

вход през zajenata.bg
84768

Пача от свинска глава

свинско месо - част от свинска глава
сол - на вкус
чесън
черен пипер
червен пипер - лют
оцет
яйца - сварени, за гарниране

Сложете глава в тенджера под налягане да се свари за около 3 часа със сол на вкус. Трябва месото да се отдели от костите. Нарежете месото на дребни парченца и прецедете на 2 пъти бульона.

Сипете го в друга тенджера и сложете да ври на котлона. При нужда долейте още гореща вода и сипете месото към бульона.

Овкусете с черен пипер и още малко сол. Щом отново заври, махнете от котлона. Поднесете порция топла пача със сварено яйце, подправена със счукан чесън, лют червен пипер и оцет.  

1 2 3 4 5 6
7
Новогодишна трапеза
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft