1 Януари 2013
                
                86537
            
                                                                        Петел в гювеч на фурна
                                                                                                Свинска глава за Васильовден
                                                                                                Свинкса глава с кисело зеле
                                                                                                Свинска пача с туршия
                                                                                                
                            Пача със свинско
                                                                                                Свинска пача
                                                                                                Пача от свинска глава
                                                            
                Пача със свинско
свинско месо - от прясно заклано животно
	сол
	черен пипер
	лук - нарязан
	дафинов лист - 1 - 2 броя
	джинджифил - парченце (исиот)
Нарежете месото, което ще използвате за пачата, на парченца. Залейте го в дълбок съд с вода да се покрие и го оставете да ври.
От време на време отпенвайте. Добавете сол, черен пипер, нарязан лук, дафинов лист, парченце джинджифил и варете около 1-2 часа.
Щом свинското омекне, снемете от котлона и прецедете пачата. Сложете месото в продълговата или обла чиния, украсете с резени лимон, варени моркови и цвекло.
Залейте с бульона и оставете на студено да се стегне. Може да поднесете свинската пача по руски с кисели краставички и украса по избор.
Новогодишна трапеза
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







