Какво да сложим на трапезата на Васильовден

вход през zajenata.bg
84812

Пача със свинско

свинско месо - от прясно заклано животно

сол
черен пипер
лук - нарязан
дафинов лист - 1 - 2 броя
джинджифил - парченце (исиот)

Нарежете месото, което ще използвате за пачата, на парченца. Залейте го в дълбок съд с вода да се покрие и го оставете да ври.

От време на време отпенвайте. Добавете сол, черен пипер, нарязан лук, дафинов лист, парченце джинджифил и варете около 1-2 часа.

Щом свинското омекне, снемете от котлона и прецедете пачата. Сложете месото в продълговата или обла чиния, украсете с резени лимон, варени моркови и цвекло.

Залейте с бульона и оставете на студено да се стегне. Може да поднесете свинската пача по руски с кисели краставички и украса по избор. 

1 2 3 4
5
6 7
Новогодишна трапеза
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft