Какво да сложим на трапезата на Васильовден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинкса глава с кисело зеле
84801

Свинкса глава с кисело зеле

свинско месо - 400 гр.
кисело зеле - 1200 гр.
мас - 100 гр.
червен пипер
сол - на вкус

Месото от свинската глава се запържва леко.

Зелето се нарязва на ситно и се задушава с мазнина. Поръсва се с червен пипер. Добавя се месото. Запича се във фурната.

Поднася се топло.

Добре е да се вземе месо от бузите на главата, защото там има повече мазнини. 

1 2
3
4 5 6 7
Новогодишна трапеза
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft