Петел с вино
    
    
     
                
            
                15 Декември 2012
            
            
            14248
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Петелът се нарязва на порции и се задушава в мазнината. Изважда се и в същата мазнина се задушават нарязаните на ситно моркови, лук и чесън, прибавя се брашното и внимателно се размива с вода. Месото се връща в тенджерата и се налива виното. Слагат се подправките и на много бавен огън ври 1 час и половина. 20 минути преди да се свали от огъня, се добавят гъбите.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








