Вкусни пилешки бутчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки бутчета със сусам
872435

Пилешки бутчета със сусам

Продукти:

пилешко месо - бутчета долни 7 - 8 бр.
кашкавал - 8 с. л. настърган
сусам - 3 с. л.
червен пипер - 1 ч. л.
галета - 4 с. л.
риган - 1 с. л. стрит
мащерка - 1 с. л. стрита
лимонова кора - настъргана
яйца - 2 бр.
сол
черен пипер
соев сос
гъби - по желание
 

Предварително загрейте фурната на 180 градуса. Поръсете от всички страни бутчетата със сол и чер пипер.

Разбийте добре яйцата. В отделна купа смесете всички останали продукти/съставки/.

Всяко бутче се потапя първо в разбитото яйце и след това хубаво се овалва в сместа. Нареждат се в тава, намазана с олио и се заливат със сока от лимона.

По желание могат да се добавят при печенето гъби и соев сос. В началото бутчетата се пекат покрити с фолио и накрая се откриват да се зачервят. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft