Рецепти за пилешки гърди

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки гърди с горчица и Моцарела
296751

Пилешки гърди с горчица и Моцарела

125 г сирене Моцарела
50 г настъргано сирене Балкан или Чедър
1 с. л. горчица
4 броя пилешки гърди
8 резена бекон
Приготвяне:

• Фурната се загрява на 200 С.
• Сиренето Моцарела се накъсва на дребни парчета и се разбърква с Чедъра и горчицата.
• Във всяко филе се прави разрез, който се пълни със сместа.
• След което пилешкото филе се увива с 2 резена бекон и се нарежда в огнеупорна тава.
• Подправя се с черен пипер отгоре.
• Пилешките гърди, фаршировани с горчица и сирене се пекат 20-25 минути.

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Рецепти с пилешко
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft