Рецепти за пилешки гърди

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки гърди с паста и бекон
296754
Пилешки гърди с паста и бекон

Пилешки гърди с паста и бекон

1 с л зехтин
2 броя пилешки гърди без кожа
100 г бекон
4 с л сухо бяло вино
100 г замразен зелен грах
5 с л готварска сметана

220 г паста Пене (или друга паста по избор)
Приготвяне:

• Зехтинът се загрява в тиган с дебело дъно.
• Прибавят се нарязани на кубчета пилешки гърди и беконът.
• Запържват се на силен огън 4 минути.
• Обръщат се и се разбъркват.
• Влива се виното и се оставя да кипи на силен огън, докато почти не се изпари.
• Прибавя се замразеният грах, сметаната.
• Готви се 4 минути.
• Сварява се пастата (по избор) според указания на опаковката.
• Отцедената добре паста се добавя в тигана.
• Разбърква се и затопля за 2-3 минути.
• Сервира се веднага. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Рецепти с пилешко
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft