Рецепти за пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
168411

Пилешки дробчета пане

  • 800 г пилешки дробчета (охладени)
  • 500 мл прясно мляко
  • 1 ч. л. чубрица
  • 2 с. л. лют сос
  • 3 яйца
  • сол на вкус
  • брашно и галета за овалване
  • олио за пържене на маслена баня  


Начин на приготвяне:

  1. Пилешките дробчета се почистват и се режат надве.
  2. Прясното мляко се смесва с лютия сос и чубрицата и дробчетата се накисват в него за около 1 час.
  3. След това се отцеждат.
  4. Овалват се в брашно, като излишното се изтупва.
  5. Потапят се в разбитите яйца.
  6. Накрая се овалват в галета.
  7. Пържат се на маслена баня до златисто. 
  8. Отцеждат се от излишната мазнина върху кухненска хартия или решетка и се посоляват.
  9. Поднасят се със салата Червена „Снежанка”.
1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft