Рецепти за пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки дробчета с лук в масло
168431

Пилешки дробчета с лук в масло

Необходими продукти:

  • 1 пакет охладени пилешки дробчета (200-300 г)
  • 1 голяма глава лук
  • 2-3 с.л. масло
  • Сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

  1. Разтопяваме маслото на умерен огън и запържваме лука, разполовен по широчина и нарязан на филийки, докато започне да се оцветява.
  2. Не забравяйте да го разбърквате често.
  3. През това време измиваме и разполовяваме дробчетата.
  4. Когато лукът едва започне да покафенява, добавяме дробчетата, подправяме на вкус със сол и черен пипер и разбъркваме, докато започнат да побеляват от всички страни.
  5. Покриваме съда с капак и задушаваме за около 7-8 мин. Увеличаваме котлона и махаме капака, за да се запържат дробчетата и да се получи хрупкава коричка.
1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft