Постни чушки рецепти за Бъдни вечер

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Постни чушки с орехи, гъби и булгур
307268
Постни чушки с орехи, гъби и булгур

Постни чушки с орехи, гъби и булгур

8 червени сушени чушки
1 глава лук
1 ч.ч. булгур
2 с.л. зехтин
орехи
гъби
сол
ч.пипер
пресен магданоз/това е моя избор/
Чушките се измиват и накисват в гореща вода, която после се запазва за готвенето /ароматът е страхотен/. Аз накиснах и булгура /1:1/, докато поеме водата, за да стане по-бързо, заради гъбите, които са полуготови.
В зехтина се задушава лукът,добавят се гъбите и орехите и най-накрая булгура с малко вода и се задушава 5-6- минути. Слага се сол и черен пипер и се дърпа от огъня.
Чушките се напълват,поставят се в тавичката, в която ще се приготвят и се заливат с водата в , която са киснали чушките /те трябва да са покрити/ .
Пече се в предварително загрята фурна до готовност на булгура 30-4о минути. След като ги извадих ги поръсих с прясно нарязан магданоз. Сигурно съм имала нужда да ми замирише на нещо свежо, зелено.

1
2 3 4 5 6 7 8
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft