Правя го през ден и всеки път се получава безподобна вкусотия: Бърз солен пай с яйца и пресен лук

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Правя го през ден и всеки път се получава безподобна вкусотия: Бърз солен пай с яйца и пресен лук
Правя го през ден и всеки път се получава безподобна вкусотия: Бърз солен пай с яйца и пресен лук
109364
Правя го през ден и всеки път се получава безподобна вкусотия: Бърз солен пай с яйца и пресен лук
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Представете си, че се прибирате уморени след работа и тепърва трябва да готвите. Е, не е толкова страшно - ние имаме решението. Идеалната рецепта за бърза и вкусна вечеря, този солен пай направо ще обере точките!

пай със зелен лук

ПРОДУКТИ ЗА ТЕСТОТО

  • 4 яйца
  • 7 с. л. брашно
  • 1/3 ч.л.
сода
  • 200 грама заквасена сметана
  • 1 супена лъжица майонеза
  • сол
  • ПРОДУКТИ ЗА ПЛЪНКАТА

    • 6 сварени яйца
    • голяма връзка зелен лук
    • сол

    ПРИГОТВЯНЕ:

    1. Първо приготвите тестото: разбийте с щипка сол 4 яйца, добавете майонезата и заквасената сметана. Добавете брашното, смесено със содата, и разбийте.
    2. Нарежете лука ситно, а варените яйца - на средни кубчета, разбъркайте плънката и леко посолете.
    3. Намажете форма за печене с малко олио и изсипете в нея половината от тестото, след това сложете отгоре плънката и залейте с оставащото тесто.
    4. Печете пая до покафеняване на 200 ° C. Проверете с клечка за зъби дали е готов.

    Това е! Бързо, лесно и пристрастяващо вкусно!

    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft