Премахнете гастрита и стомашните киселини завинаги! Това ефективно средство лекува и предпазва чревната флора!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Премахнете гастрита и стомашните киселини завинаги! Това ефективно средство лекува и предпазва чревната флора!
714773
Премахнете гастрита и стомашните киселини завинаги! Това ефективно средство лекува и предпазва чревната флора!

Стомахът ви е орган, разположен между тънкото черво и хранопровода и е мястото, където храната започва да се разлага. Стомахът отделя киселина, която има ниско ниво на рН и е в състояние да унищожи бактериите, които поглъщате с храната си.

По този начин чревният тракт е защитен от потенциални инфекции, които могат да причинят диария. Но този орган е податлив на инфекции и заболявания, като гастрит, предизвикан от възпаление на лигавицата, което води до проблеми като подуване на корема, киселини в стомаха, загуба на апетит, кървене и болка в епигастриума.

Гастритът се задейства от няколко фактора, като:

Пушене

Прекомерната консумация на алкохол

Хроничният стрес

Нездравословните хранителни навици

Бактериална инфекция

Има много конвенционални терапии за гастрит, но повечето от лекарствата имат вредни странични ефекти, които вредят на страдащите, диагностицирани с това заболяване.

Въпреки това, можете да използвате някои естествени средства за облекчаване на вашите проблеми при диагнозата гастрит, без риск от потенциални странични ефекти.

Домашни средства за гастрит

Оризова вода - сварете вода (1 литър) с две шепи бял ориз. Оставете да изстине, прецедете. Пийте през деня за облекчаване на симптомите.

Сок от морков и целина - сложете 2 моркова, няколко стръка целина и вода в блендер и пасирайте до гладка смес. Пийте го за облекчаване на стомашни киселини.

Джинджифил и круша -  нарежете на джинджифил и круша и ги сложете да врят. Когато те са сварени, отстранете тенджерата от котлона и пийте тази вода всяка сутрин. Джинджифилът има противовъзпалителни свойства и има действието на антибиотик, който се бори с бактериите в стомаха (Хеликобактер пилори).

Ябълка и лайка - нарежете ябълката и добавете на цветове от лайка в съд с вода. Сложете го да се вари. Когато ябълката се свари, го отстранете от котлона и консумирайте водата всяка сутрин.

Чай от магданоз - използвайте 3 пълни супени лъжици листа от магданоз в 4 ч.ч. вряща вода. Оставете чая да се запари 10 минути и го пийте на малки глътки преди хранене за предпазване от подуване на стомаха или след хранене за облекчаване на подуването на стомаха.

 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft