Пукани люти чушки по старата рецепта на баба
3 Септември 2021
4081
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Нужни продукти:
люти чушки - 1 кг сол - 100 г захар - 200 г оцет - 1 бутилка
Начин на приготвяне:
Чушленцата се измиват и им се отрязват дръжките. Опукват се и се нареждат в малките бурканчета.
Слага се по една ч. л. сол и захар и се долива с оцет. Лютите чушлета за зимата се затварят, без да се стерилизират.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари