Свински пържоли-рецепти за Коледната трапеза!

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пържоли с топено сирене в гювеч
340813

Пържоли с топено сирене в гювеч

1 опаковка (10 или 12 броя триъгълничета) топено сирене натурално
около 500-600 гр. калпачета от гъби
1 кг- 1.5кг свинско месо (или друго по избор)
1-2 големи домата домати за покриване

• Първото, което трябва да направим е да приготвим месото, ако не са оформени пържолките да си ги начукаме, измием и мариноваме.
• Аз лично мариновам с унисос или соев сос, подправка за месо и 1/2 ч. л. мед.
• Оставям да престои.
• Измиваме гъбите и отделяме само калпачетата им.
• Моите са отделени, бланширани прибрани във фризера за по-лесно.
• Когато са престояли пържолките с маринатата започваме да редим в гювеча ред пържоли, ред калпачета от гъби и режем топеното сирене на парченца отгоре върху гъбите.
• Така продължаваме, докато свършат продуктите.
• По желание покриваме с ред нарязани на шайби домати.
• Печем в силно загрята фурна до готовност т.е. когато боднете месото, то да се разделя, да е крехко.
• Около 2 часа, може и повече понякога.

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft