Свински пържоли-рецепти за Коледната трапеза!

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински вратни пържоли за Коледа
340870

Свински вратни пържоли за Коледа

4 свински пържоли от врат
2 с. л. олио или зехтин
сол
смлян черен пипер
50 г настъргано сирене тип Витоша или Ементал

• Свинските пържоли се посоляват и се подправят със смлян черен пипер.
• Напръскват се със зехтин и се покриват със "свежо" фолио.
• Начукват се с дървено чукче.
• Чугунен тиган (ако ползвате тефлонов се сипват 2 с. л. олио/зехтин) се загрява на среден огън.
• Пържолите се запичат от едната страна.
• Обръщат се и се поръсват с настърган кашкавал, който се разтопява, докато месото стане готово и от другата страна.
 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft