Свински пържоли-рецепти за Коледната трапеза!

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински пържоли на тиган
340866

Свински пържоли на тиган

4 броя свински пържоли от врат
4 глави кромид лук
сол
олио
смлян черен пипер

• Пържолите се измиват и се подсушават с кухненско руло.
• Посоляват се и се поръсват с черен пипер от двете страни.
• Оставят се да престоят на хладно 30-60 минути.
• Пържат се в похлупен тиган на средно силен огън до зачервяване.
• Нареждат се върху предварително нарязания и посолен лук.
• Поливат се с горещо олио и се похлупват.
• Свинските пържоли на тиган след 5 минути са готови. 

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft