Как да направим Баварски крем

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Рецепта за Баварски крем - II вид
1553543

Рецепта за Баварски крем - II вид

1л. пр. мляко

1ч. чаша захар

2 пакетчета желатин

4 жьлтька

4 супени льжици брашно

1 ванилия

Начин на приготвяне:

Всички продукти се смесват с прясното мляко и се варят на тих огън, като се бърка постоянно за да не загори. Когато крема се сгъсти се сваля от печката и се оставя да изстине. Отделно се разбиват жълтъците с малко захар до пълното им сгъстяване. След което се прибавят към изстиналия крем и се разбърква добре. Разделя се на три части. В първата се слага какао, във втората смлени орехи, а в третата част кокосови стърготини. След което се изсипват една след друга в кексова форма и се оставя в хладилника да се желира За да се извади крема от формата е необходимо тя да се натопи за секунди в гореща вода за да се отпусне крема и веднага се изсипва в плитка чиния.

1 2 3
4
5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft