Какво да сготвим набързо в четвъртък за обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
165581

Салата с домати и тофу

1 домат
80 г тофу
1 червена чушка
2 стръка магданоз
1 с.л. зехтин
1 с.л. кедрови ядки
сол

Доматът (1 бр) се измива и нарязва на колелца, които се подреждат в порционна чиния. Сиренето тофу (80 г) се поставя в блендер заедно с измития магданоз (2 стръка) и почистената от дръжката и семките червена чушка (1 бр). Пасират се на най-ниската степен, за да не станат на каша, а само да се раздробят. Доматите се посоляват и се поливат с малко зехтин (1 с.л.). Върху тях се разпределя плънката от тофу. Салатата се поръсва с кедрови ядки (1 с.л.) и се поднася.
 

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft