Ястия със свинско на фурна

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински джолан с кожичка в гювеч
704343
Свински джолан с кожичка в гювеч

Свински джолан с кожичка в гювеч

Необходими продукти:

Свински джолан заедно с кожата
1 ябълка
4-5 моркова
3-4 глави кромид лук
вино
няколко скилидки чесън
1 ч.л. розмарин
чер пипер на зърна
мед
Начин на приготвяне:

Шпиковайте джолана с чесъна и розмарина, като направите нарези в кожата. Посолете и намажете с малко мед, поставете го в гювеч, излейте на дъното 1 чаша вино и сложете в студена фурна да се запече – отначало отгоре и отдолу на 200 градуса. Поливайте с отделения сос и ако трябва, налейте малко вода. Когато кожичката се позапече, изключете горния реотан и прибавете зеленчуците, ябълката и пипера. Ако няма течност, налейте чаша вода. Похлупете и оставете на 150 градуса отдолу - да омекнат зеленчуците и ястието да остане само на масло. Когато свинското стане готово, може да сервирате с гарнитура от зеленчуците, запечен качамак и традиционното кисело зеле.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft