Ястия със свинско на фурна

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско месо със зеленчуци
704244

Свинско месо със зеленчуци

Порции: 4
Необходими продукти:

500 г. свинско месо
100 г. зелен фасул
100 г. грах
2 бр. чушки
1 бр. морков
1 бр. малък син домат
2 бр. червени домата
магданоз
черен пипер
червен пипер
олио
1 бр. лук
Начин на приготвяне:

Свинското месо се реже на кубчета и се пържи в малко олио до зачервяване. Изважда се и на негово място се слага нарязаният лук, бърка се малко и се добавят нарязаните зелен фасул, чушки, морков, син домат и грах като поомекнат се добавят настърганите домати, бърка се от време на време. Като се посгъсти, сместа се изсипва в тава или гювеч заедно с месото добавя се черния пипер, червения пипер, солта магданоза и 1 ч.ч. вода. Пече се 1 час на 200 градуса.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft