10 Март 2012
578551
Крехки пържоли
Мариновано свинско на фурна
Свинско в керамична тенджера
Свинско в глинен гювеч
Свинско бонфиле с гъби и кашкавал
Винен кебап
Свински специалитет в йенска тенджера
Свинско месо с картофи в гювеч
Сач кавърма
Сочно свинско на фурна
Свинско в глинен гювеч
600 г свинско месо
800 г картофи
2 глави лук
2 глави чесън
1 шепа сушени сини сливи
5-6 зърна бахар
2 дафинови листа
10 зърна черен пипер
сол
2 ч.л. червен пипер
1/2 ч.л. черен пипер
1 ч.л. вегета
4 с.л. брашно
1/3 ч.ч. олио
1 ч.ч. бяло вино
2 ч.ч. вода
Месото се нарязва на парчета, които се овалват в смес от 4 с.л. брашно, 1 ч.л. червен пипер, 1 ч.л. вегета, 1/2 ч.л. черен пипер. В глинен гювеч се слагат картофите и лука, нарязани на едри парчета, месото, чесъна на скилидки - небелени, сушените сливи, бахар, черен пипер на зърна, дафиновите листа, червен и черен пипер, олио, бяло вино и вода. Капакът се запечатва с тесто, върху което се залепват намокрени ленти от вестник за да не изгори и да не се начупи. Пече се на 180С за 3 часа.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари