Лесни специалитети със свинско за гости

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско месо с картофи в гювеч
578551

Свинско месо с картофи в гювеч

1 кг свинско месо
1 кг картофи
2 глави лук
4 бр. настъргани домати (или от консерва)
4 бр. кисели краставички
1 с.л. брашно
2 ч.л. червен пипер
целина, магданоз
3 дафинови листа
около 10 зърна черен пипер

Картофите се нарязват на резени, лукът на едро, киселите краставички на полукръгчета. Месото се нарязва на парчета и се сварява заедно с дафиновия лист, черния пипер и сол по вкус. Слага се в гювеч и към него се прибавят останалите продукти (брашното се смесва с червения пипер и се размива с вода). Долива се чаша и половина от бульона, в който е варено месото, и се поръсва с олио. Пече се в умерена фурна, с капак, като накрая се отхлупва за да се запече ястието.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft