Лесни специалитети със свинско за гости

вход през zajenata.bg
578514

Сочно свинско на фурна

1 кг свинско месо
ронена чубрица, сол
2-3 с.л. горчица
1 ч.л. соев сос
1-2 с.л. червен пипер

Месото се нарязва на желана едрина, подрежда се в тава и се покрива с вода, поръсва се ронената чубрица и малко сол. Пече се, докато водата изври наполовина, като през това време месото може да се обърне веднъж. Месото вече се е посвило, сбутва се в единия край на тавата и там, където е свободно и е бульона се прибавят горчицата, червения пипер и соевия сос, разбърква се, за да се слее с целия бульон. Така в получения сос се доизпича месото, като се обръща поне веднъж, хубаво да се напои с подправките и да ги поеме, до мазнина. Подправеният бульон, когато изври, се сгъстява и полепва по месото и тогава вече е готово.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft