Задушено свинско рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско задушено в йенска тенджера
215750

Свинско задушено в йенска тенджера

1 кг свинско
сол
червен пипер
горчица
1 дафинов лист
50 мл олио
черен пипер

Месото се нарязва на късчета по желание. Всяко парче се посолява и намазва добре с червен пипер и горчица. Месото се слага в йенска тенджера, поръсва се с черен пипер, добавя се олиото, дафиновият лист и малко вода и се похлупва. Пече се около 1 час във фурна, докато остане на мазнина.

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft