Задушено свинско рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско задушено рецепта
215685

Свинско задушено рецепта

1.5 кг свинско (телешко) контрафиле
черен пипер, сол
дижонска горчица
брашно
зехтин или олио
2 ч.ч. бяло (червено) вино
1 ч.ч. вода

Месото се наръсва със сол и черен пипер, намазва се с горчица и се овалва в брашно. Запържва се от всяка страна до зачервяване. Добавя се виното и водата. Прехвърля се в йенска тенджера. Пече се под капак на 200 С около 1 час. Когато е готово се маха капака и се допича още 10 минути.

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft