Задушено свинско рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско задушено с вино и подправки
215746

Свинско задушено с вино и подправки

1.5 кг месо
пушена или солена сланина
1-2 бр. моркови
1 резен целина
2-3 корена магданоз
1 глава лук
1 дафинов лист
15-20 зърна черен пипер
1/2 ч.ч. вино

Месото се шпикова с парченца от пушена или солена сланина и го сложете да се пържи с 3/4 чаша олио, като го обръщате, за да се зачерви равномерно. Прибавете след това 1-2 бр. моркови, 1 резен целина, 2-3 корените магданоз и 1 глава лук, нарязани на ситно, и също ги запържете. Налейте 2 ч.ч. гореща вода и пуснете 1 дафинов лист и 15-20 зърна черен пипер. Варете месото на умерен огън. Когато е почти готово, прибавете 1/2 ч.ч. вино. Извадете месото в чиния и го нарежете с остър нож на филии. Във всяка порция сложете по 2-3 филии и от соса със зеленчуците.

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft