Задушено свинско рецепти

вход през zajenata.bg
215693

Свинско задушено с гъби

700-800 кг свинско месо
200 г пресни гъби (може и консервирани)
1 глава лук
2-3 бр. моркови
1 ч.ч. прясно мляко
1 ч.ч. вода
дафинов лист
1 с.л. брашно
черен пипер и сол

В тиган се изпържват лука, гъбите и морковите докато омекнат. Изваждат се и в същата мазнина се изпържва месото, нарязано на пържоли, около 10 минути. В тенджера се слага месото, върху него се поставят изпържените леко моркови, лук и гъби. В отделен съд се загряват леко прясното мляко и водата заедно със солта, дафиновия лист, черния пипер и лъжицата брашно, размито в малко вода. Когато се загрее леко се изсипва в тенджерата с месото и се вари на много слаб огън около 50 минути.

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft