Свинско с картофи рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско с картофи на фурна
97697

Свинско с картофи на фурна

свинско месо - 1.5 кг

лук - 4 глави кромид
моркови - 4 - 5 броя
картофи - 1 кг
мазнина - 1 к.ч. олио
вино - 1/2 ч.ч. бяло
чубрица
кимион
червен пипер
черен пипер
сол

Свинското се нарязва на едри парчета. Овкусява се добре с чубрица, червен пипер, черен пипер, кимион и сол. Лукът се нарязва на ситно, а чесънът се пресова. Морковите се нарязват на колелца и се смесват с лука и чесъна.

Излейте олиото равномерно върху дъното на тавичка. Върху него изсипете половината от картофите, нарязани на кубчета, и половината от зеленчуковата смес. Подредете отгоре месото и покрийте с останалата смес.

Добавят се виното и две чаши вода. Свинското с картофи се пече на слаб огън 2-3 часа. След като хване коричка, месото се обръща и се добавят останалите картофи, нарязани на средно големи кубчета. Допича се за още около час. 

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft