Вкусни рецепти за йенска тенджера

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско с топено сирене в йенска тенджера
380135

Свинско с топено сирене в йенска тенджера

свинско месо - 800 г без кост, кисели краставички - 4 - 5 броя, топено сирене - 3 - 4 триъгълничета, сметана - от 250 грама готварска, гъби - към 200 г консервирани, чубрица - 1 ч.л.олио, сол, черен пипер

Нарежете свинското на късчета и го овкусете със сол, черен пипер и по желание малко червен пипер. Сложете го с малко мазнина в йенска тенджера с капак и го пъхнете във фурната да се задушава и пече до готовност.

Разбийте сметаната с миксер и я разбъркайте с нарязаните кисели краставички и отцедени гъбки. Добавете към соса подправките и полейте вече изпеченото месо.

Разпределете нарязаното топено сирене отгоре. Отново сложете капака и върнете във фурната за 15 минути. След това махнете капака и запечете до лек загар. 

1 2 3 4 5 6 7
8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft