Лесни рецепти за сладолед

вход през zajenata.bg
224302

Сладолед с канела

1 литър мляко
40 г канела
50 г глюкоза
50 г захар
8 яйчени жълтъка
4 цели яйца
350 г пудра захар
1 л. сметана
Прибавете захарта, глюкозата и канелата към млякото и го кипнете. След това жълтъците, целите яйца (жълтъка и белтъка) и пудрата захар заврете на водна баня. Добавете млякото и продължете да варите, докато сместа се сгъсти. Към получената охладена консистенция изсипете сметаната. Оставете всички вкусове да се смесят и поставете в хладилник. 

1
2 3 4 5 6
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft