Лесни рецепти за сладолед

вход през zajenata.bg
224300

Сладолед с праскови

4 праскови
120 г захар
сокът от 1 лимон

Приготвяне:
Захарта се възварява с 3/4 ч. ч. (150 мл) вода и се вари 5 минути, след което сиропът се охлажда. Обелените праскови се пресоват или се обработват с миксер, прибавят се незабавно лимоновия сок и захарния сироп, сместа се налива в панички за лед, поставят се във фризера и се замразяват 2 часа. Сладоледът се разбива и отново се замразява.
След като сладоледът бъде готов се оставя в хладилника. 

1 2 3
4
5 6
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft