Спагети а ла Франческа
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            5225
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	В подходящ съд се кипва вода.
	Добавя се сол, поставят се спагетите и се варят.
	Сварените спагети се прецеждат и се добавя масло.
	Почистените гъби се варят 30 минути във вода и сол.
	Изваждат се и се нарязват, а бульонът се прецежда.
	Брашното и ситно нарязаният лук се запържват.
	Прибавя се гъбената отвара, като се бърка постоянно.
	Сместа се оставя да поври още малко, отнема се от огъня и се пасира.
	Шунката се нарязва на малки кубчета.
	Смесва се с гъбите и се задушава.
	Към соса се прибавят жълтъците и задушените гъби и шунка.
	Спагетите се поставят в чиния и се заливат с направения сос.
	Поднасят се топли, поръсени със ситно нарязан магданоз. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








