Рецепти за пролетни супи

вход през zajenata.bg
107502

Спаначена супа

През пролетта една от най-популярните супи е спаначената. За приготвянето й са необходими 500 грама спанак, 1 чаша ориз, 1 глава лук, 1 яйце, половин кофичка кисело мляко, сол на вкус.

Спанакът се изчиства от дръжките и от повехналите части, измива се и се попарва, след което се нарязва на ситно. Запържва се до прозрачно лукът и се смесва със спанака. Поръсва се със сол на вкус и се добавят 5 чаши вряла вода.

След като поври около три-четири минути, се добавя оризът и когато той стане мек, супата се застройва с киселото мляко и яйцето. След това супата веднага се сваля от котлона, за да не се пресече яйцето.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft