Рецепти за пролетни супи

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Чорба от картофи и коприва
107567

Чорба от картофи и коприва

4-5 бр. (400 г) картофи
2 шепи (300 г) коприва
1 глава (50 г) лук
6 с.л. (60 мл) растително масло
сол
чесън
оцет или кисело мляко


Във вряща подсолена вода се поставят обелените и нарязани на кубчета картофи. Като заврат картофите, се прибавя измитата и нарязана на ситно коприва. Когато омекнат картофите, се прибавят лукът, нарязан на ситно, и мазнината. Чорбата ври още няколко минути. Подправя се със счукания чесън и оцет или кисело мляко и се поднася.
 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft