19 Март 2012
                
                281896
            
	Когато става дума за разновидности хляб, магазинната мрежа има с какво да ви впечатли.
	Зашеметяващо разнообразие от видове хляб по грамаж, състав, цвят и технология на производство, включително смятаните за по-здравословни черни, пълнозърнести видове - със семена или без, билки, подправки, ядки и дори зеленчуци.
	Ако наистина държите да ядете пресен и качествен хляб, има начин да избегнете често неупоменаваната в етикета на производителя смес от консерванти, оцветители и друга химия.
	Просто като си замесите и изпечете хляба сами. Не, не посягайте към добрата стара фурнаджийска лопата.
	Новият начин се нарича домашна хлебопекарна.
	Малко по-голяма от фритюрник, нейната работа е да се грижи за насъщния ви.  
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                            
                         
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







